Türkiye Yüzyılı’nın Seçimi pdf indir

tarafından
24
Türkiye Yüzyılı’nın Seçimi pdf indir

Cumhuriyet’in 100. yılında yapılan bu seçim 150 yıla varan demokrasi tarihimiz açısından kritik bir öneme sahipti. Seçim sonuçlarının önemi kadar yürütülen seçim kampanyaları, demokrasi kültürünü ortaya koyması adına önemli bir referans noktası teşkil etti. Bu kitap; konvansiyonel ve yeni medyada gerçekleşen kampanya süreçlerinin adım adım takip edildiği bir kaynak niteliğinde. Akademik alana sunacağı katkıların yanı sıra tercih edilen dilin yalın olması sayesinde, tüm okuyuculara iletişim stratejilerini ve her geçen gün önemi artan siyasal iletişim pratiklerini anlaşılır bir şekilde izah ediyor.
Evren Başar – Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı
 
14 ve 28 Mayıs 2023 Seçimleri Türkiye’nin yakın tarihindeki en önemli siyasi olaylardan biriydi. Bu seçimler, Türkiye’nin siyasi, ekonomik ve sosyal geleceğini şekillendirecek önemli kararlara yol açtı. Bu kitap, bu seçimlerin tüm detaylarıyla incelendiği ilk kapsamlı çalışmadır. Kitapta, seçimlerde yer alan siyasi aktörler ve partilerin siyasal kampanya süreçleri ve seçim sonuçları ayrıntılı olarak incelenmiştir. Kitap, seçimlere dair objektif ve tarafsız bir bakış açısı sunmaktadır.
Dr. İbrahim Uslu – RTÜK Başkan Yardımcısı
 
14 ve 28 Mayıs 2023 Seçimleri dünya kamuoyu tarafından süreç boyunca merakla takip edildi. Uzun yıllar boyunca da konuşulacak olan seçimlere dair yazılan bu kitap, Türkiye’de siyasal iletişim faaliyetlerinin geldiği aşamayı tasvir etmektedir. Türkiye’nin kader seçiminin analizini yapan ve seçim sürecini derinlemesine ele alarak zengin bir içerik sunan bu kitap, Türk siyasetiyle ilgilenen herkesin kütüphanesinde yer alabilecek bir çalışma.
Hasan Öymez – TRT Genel Müdür Yardımcısı
 

Türkiye Yüzyılı’nın Seçimi isimli 382 sayfadan oluşan kitap ; tarafından yazılmış ve LİTERATÜRK ACADEMİA yayınevinin 25.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Türkiye Yüzyılı’nın Seçimi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.