Macera Haritası / Işık Adamlar pdf indir

tarafından
29
Macera Haritası / Işık Adamlar pdf indir

Bir madenci kasabasında yaşamakta olan Keyıl, kasabanın buhranlı ve sıkıcı ortamından oldukça sıkılmıştır. Kasaba çok eskilerde orada faaliyette olan bir maden ocağı sayesinde kurulmuştur ve çok rağbet gören bir yer değildir; fakat Keyıl’ın hayatı değişmek üzeredir. Yakın arkadaşı Tobi ile şatonun mahzeninde küçük bir gezintiye çıktıklarında Keyıl orada olmaması gereken bir şey fark eder.

Bu şey bir şöminedir ve mahzende bir şöminenin varlığı oldukça gariptir. İncelediklerinde bu şöminenin hiç kullanılmamış olduğunu fark ederler. O yer aslında çok önemli bir şey gizlemek için yapılmıştır. Keyıl ve Tobi meraklarının peşinden gittiklerinde şöminenin içinde özenle saklanmış küçük bir sandık bulurlar. Sandığı açtıklarında bir harita ile karşılaşırlar ve ne işe yaradığını anlayamazlar. Haritadan kasabanın yaşlı saat ustasına bahsettiklerinde bu haritanın bir macera haritası olduğunu anlarlar. Haritanın aktif olabilmesi ve onlara inanılmaz maceralar yaşatması için beş arkadaşa ihtiyaçları vardır. Yaşlı Will onlara böyle söylemiştir. Beş kişi olduklarında harita açılır ve onları tarihin beş önemli bilim insanının hayatlarına götürür.
 
 

Macera Haritası / Işık Adamlar isimli 144 sayfadan oluşan kitap ; Tolga Çağlayan tarafından yazılmış ve MAHZEN yayınevinin 31.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Macera Haritası / Işık Adamlar pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.