The Secret – Sevgi Sağlık ve Paranın Sırrı (Ciltli) Bir Ustalık Okulu pdf indir

tarafından
67
The Secret – Sevgi Sağlık ve Paranın Sırrı (Ciltli)  Bir Ustalık Okulu pdf indir

Her şeye sahip olabilirsiniz.
Çığır açan The Secret efsanesinin yazarı Rhonda Byrne’ün yarattığı bu ustalık okulu, çekim yasasını hayatın en önemli üç alanına nasıl uygulayacağınızı gösteriyor: İlişkiler, sağlık ve para konusunda değişime hazır olun.
 
Kişisel mutluluk, tatmin edici ilişkiler, kusursuz bir sağlık, zenginlik ve başarı elde edebilirsiniz. Bu kitap size bunu nasıl yapacağınızı öğretiyor. Dersler, tavsiyeler ve The Secret sayesinde hayatlarını tamamen değiştiren insanların gerçek hikâyelerini paylaşan Rhonda Byrne, olumlu düşünce ve duyguların gücünü minnet ve görselleştirme gibi günlük alıştırmalarla birleştirdiğinizde hayallerinizdeki hayata kavuşabileceğinizi müjdeliyor.
 
Rhonda Byrne’ün dünyayı kasıp kavuran The Secret efsanesi devam ediyor. Belgeseliyle milyonlarca hayata dokunan, 50’den fazla dile çevrilen, 30 milyondan fazla kopya satılan kitabıyla uluslararası bir fenomene dönüşen The Secret, bu kez size yeni bir dünyanın kapılarını açıyor. The Secret size olmak, yapmak ve sahip olmak istediğiniz her şeyi nasıl yaratacağınızı gösterdi. Şimdi de Sevgi, Sağlık ve Paranın Sırrı ile hayatımızın en önemli alanlarında köklü bir değişim yaratmanın adım adım yolunu anlatıyor. İlişkilerimizde, sağlığımızda, ekonomik durumumuzda koşullar her zaman dış dünyaya bağlı değildir ve bu konuda dönüşümü başlatmak için yapabileceğimiz çok şey var. Sevgi, Sağlık ve Paranın Sırrı ile yüklerimizden kurtulup bolluk, huzur, uyum ve sağlık dolu bir hayatı çekmek elimizde.
 

The Secret – Sevgi Sağlık ve Paranın Sırrı (Ciltli) Bir Ustalık Okulu isimli 340 sayfadan oluşan kitap ; Rhonda Byrne tarafından yazılmış ve ARTEMİS YAYINLARI yayınevinin 07.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

The Secret – Sevgi Sağlık ve Paranın Sırrı (Ciltli) Bir Ustalık Okulu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.