On Dokuz Mum pdf indir

tarafından
15
On Dokuz Mum pdf indir

Çevresinden aldıklarını gördükleriyle tanıştıran yürek sahibi şairdir. İnsandan insanlığa çıkılan basamaklarda gözlemlerini yaparken duygularını da ayardan geçirir. Bu ayarlama, gökkuşağı gibi renkten renge, tonda tona geçerken kelimelerle sevgi adına, sevda adına mısralar inşa eder. O kadar ki bir satranç ustasının kalemiyle akın akın mısralarla gönül diyarlarında sefere çıkarlar.
Yılların birikimi ile yazdıklarını, okuyanın beyninde canlı film gibi nakşeden ozanın endişesi, sevgi paylaşımına dair olduğu hep vurguladığı olmuş.
Okurken kendimizi en yüksekten engine doğru süzülen bulutlar gibi sanıyoruz. Bunu hissetmemizi şairin usta betim ve benzetmeleri, vurgu ve mısra düzeni sağlıyor. Bazen bir okuyup iki düşünürken, bazen de iki okuyup bir düşünmemizin ritmini sağlayan yürek erbabı şair, öğretici ve eğitici yanını da vurgulamaktan geri kalmamış.
Genel kültürümüze haliyle şiir dünyamızdaki akımlara hâkim bir kalemşuarın mısralarını dikkatle okurken, hayal kapılarımızın sonuna kadar açılma arzusuna geçtiğini de anlıyoruz.
Okuyacağınız mısraların sizde uyandıracağı heves, sevgi hanelerinizde bezek bezek gönlünüze akarken sanıyorum ki ezberlerinizde de yer tutacaktır.
Duygularını sevgi atına bindirmiş, gönlünü yazdıklarına dökmüş, yüreklere yakın yürümek geri kalmamış.
Böylesi mısraları yazan dimağ sahibi şairi tebrik ediyor, okurunun bol olmasını temenni ediyorum.
 
Dr. Gürsoy Solmaz
 

On Dokuz Mum isimli 80 sayfadan oluşan kitap ; Mehmet Akın Özba tarafından yazılmış ve ARES KİTAP yayınevinin 08.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

On Dokuz Mum pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.