Borsa 101 Boğa ve Ayı Piyasalarından, Temettülere, Hisse Senedi ve Marjlar – Hisse Piyasası Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey pdf indir

tarafından
39
Borsa 101  Boğa ve Ayı Piyasalarından, Temettülere, Hisse Senedi ve Marjlar – Hisse Piyasası Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey pdf indir

BİR ÇIRPIDA PİYASA TAKİBİ VE HİSSE SENEDİ ALIM-SATIMI
İlk kez yatırım yapmak korkutucu olabilir. Anlaşılması kolay bir dille borsa hakkındaki temel bilgileri sunan Borsa 101 yatırımın sıkıcı ayrıntılarını ortadan kaldırıyor. Size, bir portföy oluşturmayı ve birikimlerinizi değerlendirmeyi öğretirken uygulamalı dersler sunuyor. Temel tanımlar ve gerçek hayattan örneklerle dolu olan Borsa 101 yatırım hedeflerinize doğru atacağınız ilk adımlardaki tedirginliğinizi hafifletecek.
Boğa piyasalarından ayı piyasalarına başka hiçbir yerde bulamayacağınız eğlenceli bilgilerle dolu bu kitap, borsa yatırımının ana ilkelerinde ustalaşmak isteyenler için olduğu kadar, sadece piyasanın gelişim sürecini görmek isteyen okurlar için de doğru yanıtları gözler önüne seriyor.
 

Borsa 101 Boğa ve Ayı Piyasalarından, Temettülere, Hisse Senedi ve Marjlar – Hisse Piyasası Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey isimli 256 sayfadan oluşan kitap ; Michele Cagan tarafından yazılmış ve SAY YAYINLARI yayınevinin 04.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Borsa 101 Boğa ve Ayı Piyasalarından, Temettülere, Hisse Senedi ve Marjlar – Hisse Piyasası Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.