Astroloji ve Ben / Kendimi Tanıyorum 1 pdf indir

tarafından
13
Astroloji ve Ben / Kendimi Tanıyorum 1 pdf indir

Astroloji artık hayatımızın bir parçası. Bundan sonra da büyük bir parçası olmaya başlayacak. Önümüzdeki yıllarda, Kova çağı başlayacak. Kova Burcunun bütün özelliklerinin daha fazla öne çıkacağı bir süreci yaşamaya başlayacağız. İşte bu süreç içinde, kesinlikle astrolojiye daha fazla ihtiyaç duyacağız.
Astrolojiye yeni başlayanlar için, gökyüzünün enerjisini iyi anlamak ve onu hayatına uyarlamak, bu kitapla daha da pratik olmaya başlayacak.
Bu kitapta, kendi doğum haritanızla birlikte, kendinizi daha iyi tanımanız ve anlamanızı sağlamak istedim. Böylece, hem gökyüzünün size kattığı enerjileri daha iyi anlayacaksınız. Hem de astrolojinin mantığını pratik olarak kavrayabileceksiniz. Bir sonraki kitaplarla da, buradaki bilgileri daha da geliştireceksiniz.
Bir kovaya, önce büyük taşlar, sonra çakıllar ve en son kumları koyarsanız, elinizdeki taşları kovaya rahat yerleştirirsiniz. Ben bu kitapta, büyük taşları kovaya yerleştirmenizi sağlamak istedim. Önce astrolojiyi genel olarak anlamanızı istedim. Bir sonraki kitaplarda, daha detaya inerek, çakılları ve kumları da yerleştirmenizi sağlamak istiyorum.
Çok fazla detaya girmeden, astrolojiyle pratik olarak, kendinizi anlamanıza yardımcı olacağım. Doğum haritanızı çıkartın. Kitabı okumaya başlayın.
Astrolojiyle kendinizi keşfetmeye hazır mısınız?
 

Astroloji ve Ben / Kendimi Tanıyorum 1 isimli 244 sayfadan oluşan kitap ; İpek Fadime Birel tarafından yazılmış ve FENOMENLER KİTAP yayınevinin 14.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Astroloji ve Ben / Kendimi Tanıyorum 1 pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.