Hilal 1. Kitap / İçimdeki Şeytan pdf indir

tarafından
21
Hilal 1. Kitap / İçimdeki Şeytan pdf indir

“Geçimsiz, edepsiz, hafif nevropat, ıslah olmaz sosyopat Hilal. ‘O’ sınıfın en güzel kızı. Masum bir bedenin altına gizlenmiş şeytani yaratık.”
 
Peki onunla tanışmaya hazır mısınız?
 
Başına buyruk, dik kafalı, günlerini okulu asıp hayatın tadını çıkararak geçirmek isteyen Hilal’in büyük bir sorunu var. Kontrolcü annesinden tutun da hapishaneden bozma lisesindeki öğretmenleri ve her sokağın köşesine konuşlanmış türlü türlü psikopat karaktere kadar herkes O’nun bu serseri ruhunu kısıtlamak istiyor. Yine de Hilal hayatını istediği gibi yaşamaya kararlı ve kimsenin yoluna çıkmasına izin vermeye niyeti yok. Kendisine körkütük âşık Şeytan’ın bile. Siz siz olun, Hilal’e bulaşmayın. Bulaşırsanız da başınıza geleceklerden siz sorumlusunuz.
 
Usta çizer Kenan Yarar’ın kültleşmiş çizgi roman serisi Hilal’in bu ilk cildinde Hilal’in erken dönem hikâyeleri yeniden bir araya getiriliyor. Yarar, yeni edisyona özel yazdığı giriş yazısında Hilal maceralarının nasıl ortaya çıktığını anlatıyor. Bizzat çizeri tarafından tekrar elden geçirilen, yenilenen, renklendirilen bu hikâyelere ek olarak Hilal’in ilk dönem orijinal dergi sayfaları ile taslak ve çizimleri de ilk kez okurların beğenisine sunuluyor.
 

Hilal 1. Kitap / İçimdeki Şeytan isimli 72 sayfadan oluşan kitap ; Kenan Yarar tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 11.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hilal 1. Kitap / İçimdeki Şeytan pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.