Yöneticiler İçin Yapay Zeka pdf indir

tarafından
61
Yöneticiler İçin Yapay Zeka pdf indir

Viktor Dörfler, yöneticiler için kaleme aldığı bu kısa ve yoğun kitabında, yapay zekâ geliştirme ve uygulama alanındaki deneyimini, bilgi ve yetenek geliştirme sahasında yapılan akademik araştırmalarla, yapay zekâ hakkındaki yanlış kanıları düzeltecek şekilde bir araya getiriyor.
Yapay zekânın neleri yapabileceği ve yapamayacağı açıklanarak, bulgular, inançlardan ve hüsnükuruntudan dikkatlice ayrılıyor. İnsan uzmanlar ile yapay zekâ arasında uygun görev paylaşımı yoluyla yapay zekâdan nasıl azami değer sağlanacağı öngörülerek, CEO’lara yapay zekâyı en iyi nasıl kullanabileceklerini kavramaları için yardım edilebilmesi amaçlanıyor.
Yazar, ileri sürdüğü savları en iyi yapay zekâ filozoflarının düşünceleriyle destekleyerek, yapay zekâya atfedilen anlama, düşünme, yaratıcılık gibi kişilik özelliklerini sorguluyor. Aynı zamanda da en hassas yapay zekâ konularından biri olan etiği derinlikli bir üslupla tartışıyor.
Sade bir dille kaleme alınmış, örneklerle dolu çalışmanın öncelikli hedefi okuru düşünmeye teşvik etmek. Okurlara, başkalarının çıkarları ve gündemleri üzerine bina edilmiş düşünceleri kabul etmek yerine, yapay zekâ konusunda kendi kararlarını vermeleri ve kendi çıkarımlarını yapmaları tavsiye ediliyor.
 
 

Yöneticiler İçin Yapay Zeka isimli 120 sayfadan oluşan kitap ; Vıktor Dörfler tarafından yazılmış ve TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevinin 04.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yöneticiler İçin Yapay Zeka pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.