Köpekler ve İnsanlar pdf indir

tarafından
41
Köpekler ve İnsanlar pdf indir

“Öğrencilerime tavsiyem, her zaman köpeklerine inanmalarıdır.”
 
Kısmen otobiyografik kısmen de tarihsel bilgileri içinde barındıran Köpekler ve İnsanlar, can dostlarımız köpeğe olan tutkumuzun bir kutlamasıdır.
Canlı anekdotlar ve mitolojik hikâyelerle süslediği bu kitapta John Barrington, köpek ve insan arasındaki bağın evrimini, köpeklerin vahşi doğadan bugün bildiğimiz şekliyle sevgili yoldaşlara nasıl dönüştüğünü haritalandırıyor.
Barrington, hayat kurtarma operasyonlarında arama ve kurtarma çalışmaları yapan, epilepsi ve kanser uyarısı durumlarında insanlara yardımcı olan ya da rehberlik eden köpek dostlarımızın yürekleri ısıtan hikâyelerini anlatıyor.
 
John Barrington’ın kitabını büyük bir zevkle okudum. Bu çalışkan çoban; hayvanları, yaban hayatını, her an etrafını saran ağaçları ve çiçekleri ve muhteşem doğayı o kadar güzel yazıyor ki, Batı İskoçya’nın görkemli köşesinin unutulmaz bir resmini çiziyor. Oldukça harika bir hayatın, hoş bir hikâyesi.
James Herriot – Red Sky at Night
 

Köpekler ve İnsanlar isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; John Barrington tarafından yazılmış ve AYRIKOTU YAYINLARI yayınevinin 04.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Köpekler ve İnsanlar pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.