Robotların Efendisi Cezeri pdf indir

tarafından
10
Robotların Efendisi Cezeri pdf indir

Robotların Efendisi Cezeri adlı kitabımızda sibernetik ve robot biliminde yaptığı çalışmalarla günümüz mekanik ve sibernetik biliminin kurucusu kabul edilen Cezeri’nin bilimsel çalışmalarına tanıklık edeceksiniz. Dünya tarihinin en büyük dâhilerinden biri olarak kabul edilen ve fizik alanındaki çalışmaları ile ün yapan Cezeri, robotların ve otomatik makinelerin mucididir. Türkiye topraklarında yaşamış olan Cezeri, suyla çalışan yüzlerce makine ve robot tasarlamıştır. Cezeri’yi ve asırlar önce yaptığı robotları daha yakından tanımak için heyecan dolu bir zaman yolculuğuna ve Robotların Efendisi Cezeri adlı kitabımızı okumaya davetlisiniz.
 
Sevgili Okur,
“Modern Bilime Yön Veren Kahramanlar” kitap dizimizde; keşif ve icatları ile modern bilime ilham kaynağı olmuş bilim insanlarımızı tanıyacak, onların çalışma azmine ve yaşadıkları çağın ötesine uzanan çalışmalarına tanıklık edeceksiniz.
Modern Bilime Yön Veren Kahramanlarımızı; macera dolu bir hikâye içinde bulacak, hikâyemizin kahramanı Ömerle çatı katındaki gizemli sandıktan çıkacak haritadaki yıldızın nereyi işaret ettiğini heyecanla bekleyecek ve birlikte geçmişe yolculuk yapacaksınız.
Bu serinin sizlere yeni ufuklar açmasını dileriz.
İyi Okumalar.
 
 

Robotların Efendisi Cezeri isimli 40 sayfadan oluşan kitap ; Ayşegül Sözen Dağ tarafından yazılmış ve KAŞİF ÇOCUK YAYINLARI yayınevinin 15.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Robotların Efendisi Cezeri pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.