Hikaye Anlatma Sanatı pdf indir

tarafından
14
Hikaye Anlatma Sanatı pdf indir

Hikaye anlatıcılığı, dünyanın en eski sanatlarından biridir, kalpleri fetheden ve zihinleri dönüştüren güce sahiptir. Marie L. Shedlock’un bu başyapıtı, Batı’da bu sanata artan bir ilginin işaretlerini takip ederken, hikayenin eğitici potansiyelini keşfetmeye davet ediyor. Bir zamanlar sokak köşelerinde ve köy meydanlarında duyulan hikaye anlatıcılığının yankıları bugün eğitim kurumlarında ve modern toplumda nasıl bir yer bulduğunu öğrenin. Shedlock, hem doğuştan gelen yeteneklere sahip hikaye anlatıcılarına hem de bu sanata ilgi duyan herkese hitap ediyor. Amerika ve İngiltere’de edindiği pratik deneyimleri, sadece çocukların eğitimi için değil, aynı zamanda insani bir perspektiften hikaye anlatma sanatına ilgi duyan daha geniş bir kitle için de paylaşıyor.
 
Bu kitap, hikaye anlatmanın eğitici değerini, mizahın nasıl geliştirilebileceğini, ideallerin nasıl empoze edilmeden sunulabileceğini ve hayal gücünün nasıl genişletilebileceğini keşfetmeniz için sizi bekliyor. Bir hikaye sadece zihni kötülükten erdeme taşımakla kalmaz, aynı zamanda genç ve yaşlı herkesi büyüler. Marie L. Shedlock’un bu eseri, hikaye anlatıcılığının sihrini yeniden keşfetmek isteyen herkes için bir rehberdir.
 

Hikaye Anlatma Sanatı isimli 232 sayfadan oluşan kitap ; Marie L. Shedlock tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINLARI yayınevinin 02.02.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Hikaye Anlatma Sanatı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.