Böyle Buyurdu Yunus Emre pdf indir

tarafından
25
Böyle Buyurdu Yunus Emre pdf indir

Yaratan’ın aşkıyla pişip kavrulan Yunus; yalın ayak bağrı yanık Anadolu’yu karış karış gezmiş, herkese konuk olmuş, kucak açmış, ağlayanla ağlayıp gülenle gülmüştür.
 
Bu Allah Dostu Güzel İnsan aşk ateşiyle yalnız Yaratanı değil, Yaratan’dan ötürü dil, renk, fakir-zengin ayırt etmeksizin herkesi kucaklamış, sevmiş, onlara aynı gözle bakmayanı ve sevmeyenleri asi ilân etmiştir.
 
Dünya yeşillikler ve kızıllıklar içinde donanmış bir türlü doyulmayan bir geline benzeten mana mülkünün mimarı Yunus Emre; bütün insanları düşünmeye, duymaya, görmeye, kendi kendisiyle hesaplaşmaya, birbirlerini sevmeye, birliğe ve kardeşliğe çağırır.
 
Güzel İnsan Yunus Emre hakkında pek çok kitap, makale yazılmıştır; yüzlerce bildiri sunulmuştur. Bizim yaptığımız tıpkı Mevlânâ da olduğu gibi kendisinin ilginç söz ve şiirlerinden daha çok günümüze, hayatımıza yatkın olanları alarak onları yorumlamaya çalıştık.
 
Yunus Emre deryasından aldığımız bu manevi reçetelerin başta kendimiz olmak üzere, her kesimden insanımıza faydalı olacağı inancındayız.
 

Böyle Buyurdu Yunus Emre isimli 136 sayfadan oluşan kitap ; Muammer Yılmaz tarafından yazılmış ve ÇIRA YAYINLARI yayınevinin 13.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Böyle Buyurdu Yunus Emre pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.