Böyle Buyurdu Tarih pdf indir

tarafından
30
Böyle Buyurdu Tarih pdf indir

Tarih, gidilmiş yolların, yapılmış yolculukların rotasında yeniden seyre çıkmaktır. Tarih, bize bilgi vermekle kalmaz, birçok deneyimin izinde hayat dersleri sunar. Bu kitapta tarih yolculuğunun farklı duraklarında konaklayacak belki de seyre dalacaksınız.
Gizemli peygamberlerin renkli dünyasına konuk olacak, sonra kendinizi aynı tarihte birbirine zıt iki ortamda bulup ne yapacağınızı şaşıracaksınız. Bir soluk alıp Avrupa’nın ilginç krallarının sürpriz sonlarını görüp akabinde binlerce yıl öncesine gidip kendinizi Göbeklitepe ve Karahantepe’deki sosyal yaşamın ortasında kutlamalarda bulacaksınız. Bu kadar da olmaz derken bir de bakmışsınız, Roma imparatoru Büyük Konstantin ile müthiş ve sıra dışı bir sohbettesiniz!
Murat Kirik, tarihi klişelerden kurtarıp yeni bir serüvene dönüştürmeye, üçüncü kitabı olan Böyle Buyurdu Tarih’te, okuru sıra dışı anlatılarında sürprizlerle buluşturmaya devam ediyor.
 

Böyle Buyurdu Tarih isimli 175 sayfadan oluşan kitap ; Murat Kirik tarafından yazılmış ve CİNİUS YAYINLARI yayınevinin 14.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Böyle Buyurdu Tarih pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.