Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak pdf indir

tarafından
66
Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak pdf indir

“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.”
-Albus Dumbledore
 
Kimsesiz geçen zor bir çocukluğun ardından, on bir yaşındayken aldığı o mektupla birlikte bambaşka bir dünyaya adım atan Harry Potter, kendini bir anda, iyiyle kötünün, sevgiyle nefretin, ışıkla karanlığın arasında süregelen bir savaşın ortasında buldu. Fakat tüm hayatı, alnına kazınan kadere karşı koymakla geçen genç büyücü, inandığı değerlerden ve kararlılığından, en büyük maceralara atılırken bile vazgeçmedi.
 
Pek çok dile çevrilip, hayranlarının büyük beğenisini toplayan bu kitapla birlikte Harry Potter karşımıza ilk kez bir yaşam koçu, bir akıl hocası olarak çıkıyor. Korkularımızla yüzleşirken ayakta kalabilmek, hatalarımızdan ders çıkarmak, sevdiklerimize hak ettikleri değeri vermek, önümüze çıkan zorluklara karşı umudu yitirmemek ve en önemlisi de, kendi hayatımızın yeniden baş kahramanı olmak için ondan öğrenebileceğimiz çok şey var.    
 
Dünyanın en ünlü büyücüsü, hayatınıza bolca ışık ve sihir katmaya geliyor!
 

Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak isimli 160 sayfadan oluşan kitap ; Carla Schiappa Burdet tarafından yazılmış ve TERAS KİTAP yayınevinin 13.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.