Uzayda Bir Gün pdf indir

tarafından
35
Uzayda Bir Gün pdf indir

”Küçük Yıldızlar – İlk Okuma Kitaplığı” serisinde yerini alan Uzayda Bir Gün; evrenin derinliklerinde, ışık hızında bir yolculuğa çıkarıyor çocukları.  
Tuhaf bir yaratığın rehberliğinde heyecan verici bir galaktik serüvene açılan bu hareketli öykü; gezegenimiz dışındaki yaşam hakkında merak uyandırıyor.
Hikâyesini ”oyun” üstüne kurarak çocuk gelişiminde oyunun yeri ve önemine vurgu yapan kitap, gök bilimine dair hap bilgiler de paylaşarak anlatısını güçlendiriyor. 
Esra, Emir ve köpekleri Pırt, bahçede kendi uydurdukları Uzay Gezginleri adlı oyunu oynuyorlardır. Uzak bir galaksiden kazara Dünya’ya gelen üç uzay gezgini, çaresizce geri dönmenin yollarını arıyordur. Derken, buldukları eski bir radyo ile uzaya mesaj göndermeyi denerler. ”İmdat, yardım edin!” çağrıları gökteki gri bulutları aşıp çok uzaklardan karşılık bulmuş olmalı ki birden üstlerinde yoğun bir ışık huzmesi belirir. Sonrası… uzay gemisinde tanışacakları yeni yol arkadaşları Estel’le birlikte dümen kıracakları enfes bir macera!
Çocukların ”uçsuz bucaksız” hayal gücünden beslenerek bir oyunun yeri geldiğinde nasıl gerçeğe dönüşebileceğini gösteren bu eğlenceli öykü, başka bir gezegende hayat bulma olasılığı üstüne düşündürmekten de geri kalmıyor.
”Küçük Yıldızlar – İlk Okuma Kitaplığı” serisi kapsamında ”Okuma Seviyesi 1” olarak sınıflandırılan Uzayda Bir Gün, son bölümünde yer verdiği bulmaca ve oyunlarla, 6 yaş ve üzerindeki okurların kelime dağarcığını zenginleştiriyor, okuduklarını daha iyi anlamalarına ve pekiştirmelerine olanak sağlıyor.
 

Uzayda Bir Gün isimli 48 sayfadan oluşan kitap ; Heike Wiechmann tarafından yazılmış ve TUDEM YAYINEVİ yayınevinin 12.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Uzayda Bir Gün pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.