Vahşi Diller pdf indir

tarafından
55
Vahşi Diller pdf indir

İran asıllı Amerikalı Arezu on yedi yaşındayken yaz aylarını geçirmek üzere babasının İspanya’daki evine gider. Ancak babası orada değildir ve Arezu’ya para göndererek onu üvey annesinin yeğeni olan kırk yaşındaki Ömer’e emanet eder. Haftalar ilerledikçe Arezu kendisini inişli çıkışlı, yıkıcı ve hayatını altüst edecek bir ilişkinin girdabına doğru sürüklenirken bulur. Hayatını değiştiren o yaz aylarından yirmi yıl sonra Arezu bu kez arkadaşı Ellie ile birlikte İspanya’daki aynı eve dönecek ve bunca zamandır içine atıp hakkında konuşmak istemediği o travmatik dönemle hesaplaşmaya çalışacaktır.
 
PEN/Faulkner Ödüllü Azareen Van der Vliet Oloomi, son romanı Vahşi Diller’de okurlarını romanın baş kahramanı Arezu’yla birlikte travma, aidiyet, şiddet ve arkadaşlık üzerine düşünmeye davet ediyor. Marguerite Duras, Elena Ferrante ve Rachel Cusk gibi yazarların metinleriyle kıyaslanan Vahşi Diller, genç bir kadının kendisinden yaşça çok daha büyük bir erkekle yaşadığı sarsıcı ve şiddet dolu ilişkinin etkilerini üzerinden atma çabasını merkezine alarak arzu, güç, tahakküm ve insanların başkalarıyla bağ kurma ihtiyaçlarına odaklanıyor.
 
“Azareen Van der Vliet Oloomi, övgülere hiç de yabancı değil. Ama, elbette, hepsini fazlasıyla hak ediyor. Shirley Jackson ve Samanta Schweblin’i hatırlatacak kadar gerilim dolu bu roman, sarsıcı bir benlik arayışını konu alıyor.” – Literary Hub
 
“Van der Vliet Oloomi gençliğini geri kazanmaya çalışırken hafıza ve delilik arasında gidip gelen Arezu’nun hikâyesini anlatıyor. Travmaların insanı nasıl derinden etkilediğini ortaya koyan Vahşi Diller, arkadaşlığın gücünü de gözler önüne seren etkileyici bir roman.” – Margot Livesey
 

Vahşi Diller isimli 240 sayfadan oluşan kitap ; Azareen Van der Vliet Oloomi tarafından yazılmış ve LİVERA YAYINEVİ yayınevinin 28.04.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Vahşi Diller pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.