Şaşmaz Bilimcinin El Kitabı pdf indir

tarafından
40
Şaşmaz Bilimcinin El Kitabı pdf indir

Basmakalıp haber manşetlerinin, internette tık almak için atılan taklaların karanlığını bilimle aydınlatmanın vakti geldi!
 
 
Bilgiye ulaşımın kolaylaşması dünyayı galatımeşhurlardan ve şehir efsanelerinden kurtaramadı. Haber kanalları, sosyal medya hesapları ve internet kişilikleri paylaşımlarında klişeleri kullanmaya devam ederken, insanlar da hakikat arayışının zahmeti yerine alışkın oldukları kalıplara inanmayı tercih ediyor: Küresel ısınma, süper gıdalar, sağ-sol beyinliliğimiz ve ormanlar tabii ki ciğerlerimiz…

Sahi, artık duyarsızlaşacak kadar sık duyduğumuz bu kavramlar bilimsel açıdan ne ölçüde geçerli? Yazar R. Philip Bouchard, Şaşmaz Bilimcinin El Kitabı’nda bu türden klişeleri tersyüz ederek bu soruşturmayı sizin yerinize yaptı. Kitlelerin gürültüsüne karşı Doğrucu Davut olmaya cüret edenler ise yeni bir başucu kitabı kazanmışa benziyor.

 
 

Şaşmaz Bilimcinin El Kitabı isimli 284 sayfadan oluşan kitap ; R. Philip Bouchard tarafından yazılmış ve OKUYAN US YAYIN yayınevinin 05.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Şaşmaz Bilimcinin El Kitabı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.