Damar Sertliği Korunma ve Tedavisi pdf indir

tarafından
24
Damar Sertliği Korunma ve Tedavisi pdf indir

Damarlarımız, sağlığımızın hayati bir parçasıdır. Ancak günümüzün hızlı tempolu yaşamı, yanlış beslenme alışkanlıkları ve hareketsizlik gibi faktörler, damarlarımızın sağlığını tehdit eden sorunlara yol açabilmektedir. İşte tam da bu noktada, Akif Akınsoy’un “Damar Sertliği” adlı kitabı devreye giriyor.
“Damar Sertliği” kitabı, kalp ve damar hastalıklarının artış gösterdiği günümüz dünyasında, damar sertliği ile ilgili merak edilen tüm sorulara yanıtlar sunuyor ve okuyuculara sağlıklı bir geleceğe giden yolları gösteriyor.
Akınsoy’un derin bilgi birikimi ve deneyimi, kitap sayfalarında okuyuculara rehberlik ederek damar sertliğinin nedenleri, belirtileri ve etkileri, önlenebilmesi ve tedavi edilebilmesi için neler yapılabileceği konusunda da pratik bilgiler sunmaktadır.
Bu kitap, sade bir dil ve anlaşılır bir tanıtım tarzıyla okuyuculara ulaşıyor. Sağlıkla ilgili teknik terimlerin karmaşasından uzak durarak herkesin anlayabileceği bir şekilde konuyu ele alıyor; bu sayede, damar sertliği hakkında herhangi bir tıbbi bilgi birikimine sahip olmayan okuyucular bile fayda sağlayabilir.
 

Damar Sertliği Korunma ve Tedavisi isimli 80 sayfadan oluşan kitap ; Akif Akınsoy tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINEVİ yayınevinin 24.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Damar Sertliği Korunma ve Tedavisi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.