Kağıttan Şehirler pdf indir

tarafından
17
Kağıttan Şehirler pdf indir

Emily Dickinson, Amerikan edebiyatının en ilginç şairlerinden biri. Büyük aşklar yaşamıyor Emily ya da bildiğimiz kadarıyla yaşamıyor ama en güzel aşk şiirlerini yazıyor. Ölümünden sonra şiirleri yayımlandığında, hayatın içinde yaşamadığından şiirlerinde ne anlattığı sorusunun cevabı aranıyor pek çok yazar tarafından.
Yazar Dominique Fortier, bu soruya cevabını “Kâğıttan Şehirler” kitabında en derin ve en yalın şekilde veriyor: “Emily, içinde yaşadığı dünya hakkında yazıyor. İçinde kimse yaşamasaydı her şeyin daha güzel olacağını biliyor.”
 
Dominique Fortier, Kâğıttan Şehirler kitabında ruhsal açıdan bu boyutu yakalamaya çalışıyor. Kitap boyunca Emily’nin ve yazarın dünyası eş düzlemde ilerliyor. Okurken bazen hangi zamanda ve hangi mekânda olduğunuzu unutuyorsunuz. Zaten bunlar önemli de değil, önemli olan sonsuz döngüyü anlamak ve hissetmek belki de…
 

Kağıttan Şehirler isimli 156 sayfadan oluşan kitap ; Dominique Fortier tarafından yazılmış ve AYRIKOTU YAYINLARI yayınevinin 12.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kağıttan Şehirler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.