Yamuk Okul’da Kıyamet Kopuyor pdf indir

tarafından
97
Yamuk Okul’da Kıyamet Kopuyor pdf indir

Yamuk Okul’un üzerine “Kıyamet Bulutu” çöküyor!

Louis Sachar’ın, dünya çapında milyonlarca çocuğa ulaşan “Yamuk Okul” serisinin Türkçede ilk kez yayımlanan dördüncü kitabında; okurları yine hem şaşırtıcı, hem sorgulatan, hem de çok matrak olaylar bekliyor.

Yamuk Okul’un tepesine tüneyen KARA BULUT’un gölgesinde yaşanan uçuk kaçık maceralara kucak açan Yamuk Okul’da Kıyamet Kopuyorsıra dışılığın sıradanlığını gösteren 30 kısa öyküden oluşuyor. 

Sachar, öğretmenlik anılarıyla yoğurduğu ve bizzat kendisini de kahramanların arasına yerleştirdiği bu durum öykülerinde, çocukları ABSÜRT mizahla tanıştırmakla kalmıyor; aynı zamanda eleştirinin çok yönlülüğü üzerine de düşündürüyor.
 
Sevgili okur;

Sözcüklerin arasında yavaşça ileri geri sallanan yeşil “TURŞU” taşını gözlerinle takip ediyor musun? Dikkatli ol! Beşe kadar sayınca seni başka bir yere götürecek.

Tüm zamanların en acayip okuluna, Yamuk Okul’a tekrar hoş geldin! 

GONNNG! ÇINNN ÇINNN! GONNNG!
Yamuk Okul’da bu kez çanlar BÜYÜK SINAV için çalıyor! 
Bayan Jewls ÖDEV verdikçe öğrencilerin muziplikleri katlanıyor. 
Derken, okulun üzerine bir KIYAMET BULUTU çöküyor ve olanlar oluyor…
YOKDOLAP içinde ne saklı? 1 milyon adet TIRNAK biriktirmek kimin ne işine yarayacak? ATAŞ BÜKÜCÜ olabilmek için hangi yolları takip etmek gerekiyor? 999 sayfalık bir kitap tek nefeste okunabilir mi? Dört işlem insanı nasıl bir MATEM havasına sokabilir? Ve belki de en önemlisi, adım adım yaklaşan BÜYÜK SINAV kaç gün sürecek?

Yamuk Okul efsanesinin doğuşundan tam 40 küsur yıl sonra gelen Yamuk Okul’da Kıyamet Kopuyor, “demlenmiş” hikâyesiyle beklentilerinizi boşa çıkarmayacak, dört başı mamur bir devam kitabı.

Newbery Madalyası sahibi Louis Sachar, “Yamuk Okul” serisiyle okurları sadece güldürüp eğlendirmiyor; sürekli evrilen ama odak noktası hiç değişmeyen eğitim-öğretim sistemi üstüne tartışmaya da itiyor.  
 

Yamuk Okul’da Kıyamet Kopuyor isimli 152 sayfadan oluşan kitap ; Louis Sachar tarafından yazılmış ve TUDEM YAYINEVİ yayınevinin 02.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yamuk Okul’da Kıyamet Kopuyor pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.