Işığını Serbest Bırak pdf indir

tarafından
191
Işığını Serbest Bırak pdf indir

“Gözlerini kapat ve ruhunu dinle. Belki tozun altında kalan seni fark etmen zaman alacak ama sonunda fark edeceksin. Fark ettiğinde ona iyi davran ve ihtiyacı olanı ver.”
 
Derin, Pamir, Talu, Ravza, Tuğrul, Vanessa ve Leandro…
Bir yabancı dil kursunda tanışan, birbirinden tümüyle farklı bu 6 kişi kursun sona ermesinin ardından buluşmayı sürdürmektedir. Yabancı dil becerilerini pekiştirmek amacıyla her hafta düzenli olarak gerçekleştirdikleri, konuşma kulübü tarzındaki sohbetlerin özel mekânı ise Lafta Kafe’dir. Başlangıçta farkında olmasalar da bu kitap-kafe, tanışıklıktan derin bir dostluğa uzanan yolculuklarını özel kılan, âdeta tılsımlı bir mekân olacaktır. Bu kafede, saklı sözcükler dile gelmekte, üzeri tozlanmış sırlar paylaşılmakta, sandıklara kilitlenen hayaller gün yüzüne çıkarılmaktadır.
Her biri yüreğinde ayrı bir yaşam öyküsü taşıyan bu 6 insan, Lafta Kafe’de bir araya gelip sohbet ettikçe sihirli bir değnekle dokunulmuşçasına farklı yollar açılır önlerinde. Ve her biri içinde saklı tuttuğu ışığı serbest bırakma cesareti yakalar.
 
Büşra Coşkun Keskin, Işığını Serbest Bırak kitabında, sıcak dost sohbetleri eşliğinde, varoluşun ve yaşamın anlamını sorgulatıyor ve kendi hayatımızın kahramanı olmayı fısıldıyor bizlere.
 

Işığını Serbest Bırak isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; Büşra Coşkun Keskin tarafından yazılmış ve MÜPTELA yayınevinin 26.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Işığını Serbest Bırak pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.