John Carter VIII: Mars Kılıçları pdf indir

tarafından
38
John Carter VIII: Mars Kılıçları pdf indir

Macera dolu serileriyle tüm dünyayı kasıp kavuran Edgar Rice Burroughs, bilimkurgu yazınına yön veren “John Carter” Barsoom dizisiyle karşınızda!
8. kitap “Mars Kılıçları” ile aksiyon dolu hikâye devam ediyor!
 
20. yüzyılın ilk “çok ama çok satan” bilimkurgu klasiği; sonraki kuşak tüm bilimkurgu yazarlarının anılarında büyük yeri olan, etkisi Star Wars dünyasından Avatar filmine kadar her bilimkurgu yapıtında hissedilen, eşsiz bir gezegenlerarası macera dizisi…
 
Mars Kılıçları’nda John Carter tekrardan baş kahraman olarak karşımıza çıkıyor ve aksiyon dolu bu maceraya yön veriyor. Ur Jan liderliğindeki bir suikastçı loncasına karşı verdiği mücadele ve kılıç düelloları bizi esere bağlarken, iki rakip bilimadamı Fal Sivas ve Gar Nal’ın rekabetinin ortasında kalıyoruz; kendimizi “yapay beyin” üretme çalışmaları içerisinde buluyoruz.
 
John Carter yine aksiyon sınırlarını zorlarken, büyük aşkla bağlı olduğu karısı Dejah Thoris’i kurtarmanın yollarını arıyor ve kılıçlar hiç susmuyor!
 
Edgar Rice Burroughs’un Barsoom dünyası, şanına yaraşır aksiyon dolu macerasına bizleri davet ediyor.
 
Hadi, bu sonsuz evrene siz de katılın!
 

John Carter VIII: Mars Kılıçları isimli 248 sayfadan oluşan kitap ; Edgar Rice Burroughs tarafından yazılmış ve FİHRİST KİTAP yayınevinin 23.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

John Carter VIII: Mars Kılıçları pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.