Çocuklar İçin Sahabe Hayatı 1 (10 Kitap Takım) pdf indir

tarafından
43
Çocuklar İçin Sahabe Hayatı 1 (10 Kitap Takım) pdf indir

Sevgili çocuklar, size uzun bir çalışmanın sonunda uzman bir kadro ile kaleme alınan, “Çocuklar İçin Hikâyelerle Sahabe Hayatı-1” serisinden söz etmek istiyorum. Kitaplarda neler mi var?
*Her bir kitap 16 sayfadan oluşmaktadır.
*Kitaplar, hikâye diliyle yazılmıştır.
*Kitapların tamamı renkli ve resimlidir.
*Bu kitaplarla hem eğlenecek hem masal diliyle, “Sahabe Hayatını” öğreneceksiniz. 
*Kitapçıkların sonunda değerlendirme testi mevcuttur.
*Be set “Çocuk Gelişim Uzmanı Tavsiyelidir”
Daha iyi anlayabilmeniz için ilk beş kitabının ilk sayfasını sizinle paylaşmak istiyorum:
Kitap: Cıvıl cıvıl bir gündü. Dışarda mis gibi bir hava vardı. Neşe içinde ötüşen kuşlar, rengârenk kelebekler, martılar, çiçekler ve daha neler neler… Bu anın tadını çıkartmak isteyen Ali ile Hasan çimlerin üzerinde oturdular. Bir süre ne Hasan konuştu ne de Ali. Onların bu sessizliğine Gül Dede de katıldı. Bu iki arkadaşın ortak yanları çoktu. İşte onlardan biri de
Kitap: Gül Dede, insan birini görmeden onu nasıl sevebilir ki?
-Evladım, Allah için seveni Allah da sevdirir.
 -Şimdi anladım. Biz de sevgili peygamberimizi görmedik ama O’nu her şeyden daha çok seviyoruz. -Aferin size. Hep böyle olun inşallah. Şimdi konumuza geri dönelim. Nerede kalmıştık? Bu soruya Ali cevap verdi:
Kitap: Gül Dede, söz verdiği gibi bir gün sonra çocuklarla bir araya geldi. Ali ile Hasan’ın meraklı bakışları Gül Dedeyi ziyadesiyle memnun etti. Gül Dede biraz dinledikten sonra:
Sevgili çocuklar! Bugün size Hz. Muhammed’in (sav) Mekke’den Kudüs’e uzanan yolculuğunu anlatmak istiyorum.
Kitap: Yine ne oldu, yoksa Muhammed yeni bir şey mi dedi? Adam yutkunarak:
-Efendim, keşke yeni bir şey söyleseydi. Bugüne kadar hiç kimsenin ağzına almadığı şeyleri söyledi. -Ağzında geveleyip durma, ne söyledi?
Kitap: Ali ile Hasan doyasıya oyun oynadılar. Dinlenmek için dut ağacının gölgesine geçtiler. Masmavi göğün altında mis gibi bir hava vardı. Bu güzel anın tadını çıkartmak isteyen kuşlar, kelebekler
 

Çocuklar İçin Sahabe Hayatı 1 (10 Kitap Takım) isimli 160 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve AKSA ÇOCUK yayınevinin 20.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Çocuklar İçin Sahabe Hayatı 1 (10 Kitap Takım) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.