Survream pdf indir

tarafından
198
Survream pdf indir

Bay Fuller başını iki yana salladıktan sonra: “Bu işe yaramaz. Polisler eve gelene kadar ya evden kaçar ya da kanıtları yok eder. Şimdiden hazırlıklara başlamıştır.” dedi.
İçim ümitsizlik duygusuyla kaplanmıştı.
“Peki o zaman ne yapacağız? Elim kolum bağlı bir şekilde beni de öldürmesini mi bekleyeyim?”
Bay Fuller tekrar başını iki yana salladı ve: “Hayır, Jake. Bir psikopatı alt etmenin en iyi yolu nedir biliyor musun?” diye karşılık verdi.
Birkaç saniye cevap bekliyormuş gibi durakladıktan sonra ise: “Onun gibi düşünmektir.” dedi.
Straquatho ülkesinin Southhallow şehrinde Kanalizasyon İdaresi Bölge Müdürü olan babası ve annesi ile beraber yaşayan Jake, lisesinin futbol takımının kaptanıdır ve oldukça güzel bir hayatı vardır. Ama bu güzel hayat, babasının terfi beklerken işten kovulmasıyla paramparça olur. Çünkü bu durum, babasının yıllar önce ilaç tedavisi ve terapilerle atlattığı psikolojik hastalığını tetikler ve babası önce evin köpeği Flippy’yi, sonra ise Jake’in annesi Clara’yı öldürdüğünde, Jake için tek çare evden kaçmak olur. Kabuslardan fırlamış kadar tehlikeli olan bu korkunç düşmandan kaçarken, hayal bile edilemeyecek mekanlardan geçip hayal bile edilemeyecek kadar farklı insanlarla karşılaşan Jake’in elinde yegane üç silahı vardır. Cesareti, soğukkanlılığı ve yüksek düzeydeki kinestetik zekası.
 

Survream isimli 306 sayfadan oluşan kitap ; Kenan Karagözlü tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 06.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Survream pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.