Kilitsiz (Bir Sendrom Öyküsü) pdf indir

tarafından
26
Kilitsiz (Bir Sendrom Öyküsü) pdf indir

Kilitsiz: Haden Sendromu’nun Sözlü Tarihi, Hugo ödüllü yazar John Scalzi’nin yakın gelecekte geçen bilimkurgu – gizem türündeki Sendrom ve Frontal kitaplarından önce yaşananları ele alıyor, Haden Sendromu’nun tarihine ışık tutuyor.
 
Yakın tarihte, bir virüs tüm dünyayı kasıp kavurmuştur. Çoğu insan hastalığı grip benzeri semptomlarla atlatmayı başarsa da gezegen nüfusunun şanssız yüzde birlik kısmı için hayat sonsuza kadar değişir. Yüz milyonlarca insan “Haden”a dönüşmüş, bilinci açık olduğu hâlde vücudunun kontrolünü tamamen kaybetmiş, hareket edemez duruma gelmiştir. Gezegendeki neredeyse herkes bu soruna bir çözüm aramaktadır.
 
Bu öykü, dünyayı yeniden şekillendiren doktorları, biliminsanlarını, mühendisleri, politikacıları ve kahramanları sahneye çıkarıyor. Tehlikeli bir salgını, buna tedavi bulmak için sarf edilen emeği ve akabinde gelen büyük değişimleri ele alırken insanlığın nihayetinde doğru olanı yapacağına inanan, iyimser bir bakış açısı sunuyor. Üstelik dünyanın en hareketli dönemine bizzat şahitlik edenlerin gözünden anlatılan bir sözlü tarih olma özelliğini taşıyor.
 
Kilitsiz’de son yıllarda yaratılmış en etkileyici bilimkurgu senaryolarından biri ustalıkla kaleme alınmış.” –Publishers Weekly 
 
“John Scalzi, yazdıklarını bambaşka bir seviyeye taşıyor.” –Cory Doctorow
 

Kilitsiz (Bir Sendrom Öyküsü) isimli 88 sayfadan oluşan kitap ; John Scalzi tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 09.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kilitsiz (Bir Sendrom Öyküsü) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.