Beste Naiboğlu Piyano Etütleri pdf indir

tarafından
44
Beste Naiboğlu Piyano Etütleri pdf indir

Yeni başlayan piyanistler için harika bir çalışma. Son derece geliştirici ve öğretici olan bu güzel metodu piyano çalmaya yeni başlayan piyanistlere ve meslektaşlarıma tavsiye ediyorum.
* * *
It is a great study for beginner pianists. I recommend this beautiful method, which is extremely developing and instructive, to pianists and colleagues who are just starting to play the piano.
* * *
Odlična praksa za pijaniste početnike. Ovu prelepu metodu, koja je izuzetno poučna i poučna, preporučujem pijanistima i kolegama koji su tek počeli da sviraju klavir.
 
Prof. Gökhan AYBULUS Piyanist / Pianist / Pijanist
* * *
Beste Nabioğlu’nun bu çalışması cümle bağları ile teknik motifleri geliştirmeyi de hedeflemiştir. Farklı seviyelerdeki başlangıç ve sonrası piyano çalanlar için destekleyici egzersizlerdir.
* * *
This work of Beste Nabioğlu also aimed to develop sentence ties and technical motifs. The beginning and after at different levels are supportive exercises for piano players.
* * *
Ova studija Beste Nabioğlu također ima za cilj razvoj motiva tehnike vezivanja zvučnih cjelina. Ovo su vježbe podrške za pijaniste različitih nivoa, početnike i one poslije njih.
 
Prof. Hande DALKILIÇ, Piyanist / Pianist/ Pijanistica
 

Beste Naiboğlu Piyano Etütleri isimli 40 sayfadan oluşan kitap ; Beste Naiboğlu tarafından yazılmış ve MÜZİK EĞİTİMİ YAYINLARI yayınevinin 05.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Beste Naiboğlu Piyano Etütleri pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.