Yüzyılın İtirafları Türkiye ve Türk Kimliği pdf indir

tarafından
71
Yüzyılın İtirafları Türkiye ve Türk Kimliği pdf indir

Bu kitapta, ABD’li Yahudi milyarder David Rockefeller tarafından kaleme alınan Yüzyılın İtirafları adlı kitabı masaya yatırıyoruz, David ve çetesinin dünyada ve Türkiye’de yaptıklarını kendisinin ağzından anlatıyor ve yorumluyoruz.  

“Büyük İsrail’in su kaynakları Türkiye’dedir. Bu bakımdan, Türkiye bizim için çok önemli bir ülkedir. Bu su, Büyük İsrail’in hayat kaynağıdır. Bundan asla vazgeçemeyiz. Türkiye, çok yakın bir gelecekte petrolün yerini alacak olan bor madeninin dünyada en çok bulunduğu ülkedir. Bu zenginliği Türklere bırakamayız.” 
“Bizim uydurduğumuz ideolojiler uğruna on bin Türk genci, birbirini hiç acımadan öldürdü,” “Turgut Özal’ı darbecilere biz tavsiye ettik. Darbeciler de gerekeni yaptılar ve Özal’ın başbakan olmasına izin verdiler.” 
“Birinci Dünya savaşını, imparatorluklara bir ders vermek için biz çıkardık.”  

“Atom bombasını üzerlerinde denemek için, Japonları biz kışkırttık ve Pearl Harbor baskınını gerçekleştirmelerini sağladık. Yüz kadar Amerikalı askeri ve birkaç gemiyi feda ettik. Amerika Birleşik Devletleri’ni, bu baskının intikamını almaya biz teşvik ettik. Böylece atom bombası Avrupalı beyaz insanlara hiçbir zarar vermeden Japonlar üzerinde dehşet yaratarak denendi.” 

Bunlara benzer olayların nasıl hazırlandığını, nasıl gerçekleştirildiğini ve daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, bu kitabı okumalısınız… 

Türkiye’de hiçbir yerde bulamayacağınız itirafları burada bulacaksınız. Avrupalı Yahudi milyarder Rothschild ve Amerikalı Yahudi milyarder Rockefeller’ın Türkiye ve Türk Milleti hakkında neler düşündüğünü, Türkiye için neler planladıklarını bulacağınız bu kitapla ufkunuz genişleyecek, Avrupa Birliği ile Amerika Birleşik Devletleri’nin gerçek yüzünü göreceksiniz. Avrupa merkeziyetçi tarihlerin yardımları ile ne kadar büyük yalanlar söylediklerini, ne iftiralar attıklarını ve doğruların neler olduğunu belgeleri ile görecek ve anlayacaksınız.  
Mustafa Kemal Atatürk hakkında söylenen yalanları ve bunların doğrularını, yakın tarihimizde milletimiz, devletimiz ve kahramanlarımız için söylenen ve yaygınlaştırılan yalanların nasıl doğru gibi sunulduğunu, gerçeklerin ne olduğunu tespit edeceksiniz. Hasan Tahsin olayını, Van Akdamar Kilisesini, Kurtuluş Savaşı’nda Rusların yardımı ve hümanizm masalının gerçeğinin nasıl yalanlarla örtülerek anlatıldığını göreceksiniz. 

 Bu kitapta amacımız milletimizi uyarmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti içinde onurlu, refah düzeyi yüksek, bağımsız, özgür ve mutlu yaşamak için milli kimliğimize sahip çıkmaya, milli ve manevi değerlerimizi korumaya ve yaşatmaya davet etmektir.
 
 

Yüzyılın İtirafları Türkiye ve Türk Kimliği isimli 280 sayfadan oluşan kitap ; Hüseyin Adıgüzel tarafından yazılmış ve BİLGEOĞUZ YAYINLARI yayınevinin 13.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yüzyılın İtirafları Türkiye ve Türk Kimliği pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.