Sürpriz Yumurta: Kokarca ile Porsuk 2 pdf indir

tarafından
29
Sürpriz Yumurta: Kokarca ile Porsuk 2 pdf indir

HER HAYVANIN YÜREĞİNDE GİZLİ BİR HAZİNE YATARMIŞ.

TAŞ BİLİMCİ PORSUK, henüz yavruyken bulduğu ama hain kuzeni Sansar’a kaptırdığı Örümcek Gözlü Akik taşını bir türlü unutamıyor. Tam da bu yüzden Kokarca ona göz kamaştıran akik taşlarıyla dolu bir macera teklif ettiğinde, anında kabul ediyor. Benzemez ikili, Porsuk’un en sevdiği yer olan Sonsuz Göl’ün yolunu tutuyor.Fakat evdeki hesap maceraya uymuyor: Önce kuzen Sansar pattadak çıkıyor karşılarına, sonra da azimli bir tavuk… Neler oluyor derken bu kez de Dinozorlar Çağı’ndan kalma, kıpır kıpır bir hazine bulmasınlar mı? İşler iyice çığırından çıkıyor!
 
Newbery Ödüllü Amy Timberlake, çoksatan ve ödüller kazanan Kokarca ile Porsuk’un yeni macerasıyla geri dönüyor. Caldecott Madalyası sahibi Jon Klassen’in çizimleriyle bezeli Sürpriz Yumurta’da, Kokarca ile Porsuk özel bir taşı ararken her taşın altından başka sürprizler çıkıyor!

2021’in En İyi Çocuk Kitapları Seçkisinde
Chicago Public Library • Shelf Awareness
 
“Enfes tuhaflıkları ve koca bir kalbi var.”
Kirkus Reviews
 
“Büyük riskler, kahkahalı anlar ve bitmeyen sürprizlerin karşı konulmaz karışımı.”
Booklist
 

Sürpriz Yumurta: Kokarca ile Porsuk 2 isimli 164 sayfadan oluşan kitap ; Amy Timberlake tarafından yazılmış ve DOMİNGO ÇOCUK yayınevinin 01.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sürpriz Yumurta: Kokarca ile Porsuk 2 pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.