Fare ve Fırtına Çocuklarda Anksiyeteyi Azaltmak ve Hisleri Yatıştırmak İçin Refleksoloji pdf indir

tarafından
33
Fare ve Fırtına  Çocuklarda Anksiyeteyi Azaltmak ve Hisleri Yatıştırmak İçin Refleksoloji  pdf indir

“Fare ve Fırtına” ile Susan bunu yine başardı. Refleksolojiyi herkes için erişilebilir kılıyor. Bu kitapta Fare ve arkadaşları geri döndüler ama bu sefer el refleksolojisini tanıtıyorlar. Ebeveynler, çocukları ve refleksoloji uygulayıcılar için oldukça faydalı bir hikâye. Bu kadar çok kişinin ilaçsız, kaygıyı azaltan refleksoloji ile kendilerine yardım etmesi ne kadar harika.”
Jane Sheehan,

“Let’s Read Our Feet!,The Foot Reading Coach and Sole Trader:
The Holistic Therapy Business Handbook” Kitabının Yazarı

Büyük bir fırtına yüzünden Fare ve arkadaşları rahatsız olurlar. Hepsi kendilerini evlerinden çok uzakta bulurlar. Korkmuş ve kaybolmuş hissetmelerine rağmen hep birlikte eve dönüş yolunu bulmalıdır.
Fare ve Fırtına, takibi kolay diyagramlar ve talimatlarla birlikte kafiye ile yazılmıştır. Bu kitap ebeveynlerin çocuklarını, özellikle de kaygı yaşadıkları anlarda veya duyusal düzenleme güçlükleri yaşadıklarında ebeveynlere (daha öncesinde refleksoloji bilgileri olmasına gerek olmadan) yardımcı olacaktır.

Susan Quayle, deneyimli bir refleksolog ve tamamlayıcı terapisttir. Uzmanlık alanları annelik, bebekler ve çocuklardır. Exeter/Devon’da yaşamakta ve aynı şehirde kliniği bulunmaktadır.
 

Fare ve Fırtına Çocuklarda Anksiyeteyi Azaltmak ve Hisleri Yatıştırmak İçin Refleksoloji isimli 56 sayfadan oluşan kitap ; Susan Quayle tarafından yazılmış ve NOBEL ÇOCUK yayınevinin 21.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Fare ve Fırtına Çocuklarda Anksiyeteyi Azaltmak ve Hisleri Yatıştırmak İçin Refleksoloji pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.